Browsing Category

Etikë

Paragjykimet

Një ditë prej ditësh, shoferii autobusëve shkoi tegarazhi i autobusëve, e nisi autobusin e tij, dhe nisi itinerarin…

Bashkëshortësi me Nijjet

Nexhmuddin Ejub (komandanti i kështjellës në Balebek) nuk u martua për shumë kohë. Habitej me të edhe vëllai i tij…

Mirësjellja në xhami

Ja disa rregulla esenciale mbi të sjellit në xhami: Ndërsa hyn në xhami me këmbë të djathtë thuaje duan…