Imami i vjetër dhe xhemati nga diskoteka

Ngjarjen e ka treguar një djalë nga të penduarit, i cili ka thënë: "Në lagjen tonë ishte një xhami e vogël. Imami i saj ishte një hoxhë plak. Një ditë ai doli para xhematit dhe pyeti: “Çka po ndodh me njerëzit e lagjes? Çdo ditë janë…