Arkiva ditore

16/05/2019

Paragjykimet

Një ditë prej ditësh, shoferii autobusëve shkoi tegarazhi i autobusëve, e nisi autobusin e tij, dhe nisi itinerarin e planifikuar. Nuk kishte asnjë problem gjatë ndaljeve të para – disa njërëz hyrën të tjerë dolën, dhe gjërat përgjithësisht…