Arkiva ditore

13/05/2019

TIKA furnizon me ushqim 10.000 familje në Gaza

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka shpërndarë të hënën shporta ushqimore për 10.000 familje në Rripin e Gazës, raporton Anadolu Agency (AA). Dërgesat janë bërë në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm që ka TIKA me…

Dilemat rreth korrektësisë së agjërimit

Besimtarët e dinë që agjërimi paraqet përmbajtje të vetëdijshme nga ushqimet, pijet, marrëdhëniet intime nga agimi deri në perëndim të Diellit, mirëpo edhe krahas ndalesave të njohura, ekzistojnë situata të tjera të cilat me apo pa arsye…