Arkiva ditore

04/05/2019

A e ke kaluar urën e Siratit?

Sulltani i pakrahasueshëm i pallatit të evliave - Hasan Basriu, në një vend e pa një ‎djalë të ri duke qeshur me zë të lartë, të cilit iu afrua dhe e pyeti:‎ ‎- O djalosh, a ke kaluar urën e Siratit?‎ Me shpejtësi si rrufeja,…

Prioritetet tona në Ramazanin e këtij viti

Edhe pse e dimë se muaji i Ramazanit është më i zgjedhuri nga të gjithë muajt dhe se në të veprat e mira shpërblehen shumëfish deri në atë masë saqë "Kushdo që i afrohet Allahut këtë muaj duke bërë një vepër të mirë, edhe pse e vogël, do të…