Arkiva ditore

02/05/2019

Në pritje të ramazanit të vitit 1440 h./2019

Vëllezër dhe motra në Islam. Tema e hutbes së sotme është: ‘Në pritje të ramazanit të vitit 1440 h. / 2019.’ Sipas Takvimit të Bashkësisë Islame në Republikën e Kosovës për vitin 2019, dita e parë e ramazanit të bekuar – me vullnetin…