Arkiva mujore

April 2019

Këshilla e ditës: mos debato me injorantin!

Edhe pse në sytë e njerëzve të zakonshëm duket si humbje, tërheqja nga debati amator joshkencor, ku pala tjetër nuk ka njohuri të mjaftueshme, dhe kështu nuk ka dobi nga diskutimi i mëtejshëm, paraqet parim kuranor. Në fakt, Allahu i…