Arkiva ditore

14/03/2019

Ne ose shprehim dëshirë ose keqardhje

Të dashur vëllezër në Islam! Njeriu ose shpreh dëshirë ose keqardhje. Ne të gjithë dëshirojmë diçka dhe na vjen keq për diçka. Secili prej nesh do të dëshironte t’i realizohen disa ëndrra dhe plane të caktuara, por gjithashtu, shumë do…