Arkiva ditore

11/03/2019

Sabahu, burim i shëndetit dhe bereqetit

Hulumtimet e reja kanë treguar se të zgjuarit në mëngjes zgjat jetën, rrit aktivitetin e qelizave dhe përmirëson perceptimin dhe aftësinë mentale të njeriut. Shkencëtarët thonë se gjashtë orë gjumë gjatë natës, prej orës 22:00 deri në…

Mos fol për pasurinë tënde para të varfrit

Mos fol për pasurinë tënde, para një të varfri. Mos fol për shëndetin tënd, para një të sëmuri. Mos fol për forcën tënde, para një të dobëti. Mos fol për lumturinë tënde, para një fatkeqi. Mos fol për lirinë tënde, para një të…