Arkiva ditore

10/03/2019

Pse libri paraqet dhuratën më të mirë?

Nëse dëshironi të blini dhuratë për gruan, burrin, shokun apo mikun shikoni pse libri paraqet një ide të mirë. Do t’ju ndihmojmë në zgjidhjen tuaj se çfarë libri të dhuroni. Librat janë financiarisht të përballueshëm Nëse keni buxhet…

Omer b. El-Hattabi dhe sigurimi social.

Omer b. El-Hattabit, udhëheqësit të muslimanëve, për së pari herë iu dha mundësia që të realizojë projektin e solidaritetit shoqëror. Këtë e realizoi në një mënyrë ideale që në histori, deri atëherë, nuk njihej një gjë e tillë. Ishte ky…