Arkiva ditore

08/03/2019

Shënohet Nata e Regaibit në Shkup

Muslimanët anekënd botës festojnë Natën e Madhe të Regaibit (nata e xhumasë së parë të muajit Rexhep), që shënon hyrjen në tre muajt e shenjtë të fesë Islame, muajt Rexhep, Shaban dhe Ramazan. Me këtë rast, në disa xhami në Shkup u…

Mësuesi, edukator i shoqërisë

Dr. Selver Xhemaili Data 7 Mars në historinë tonë njihet si Festa e Mësuesit. Në këtë datë në të gjitha trojet shqiptare nderohet puna dhe kontributi i mijëra mësuesve, atyre që kanë investuar dhe që investojnë për arsimimin dhe edukimin…