Babai i saj i pastron rrugët, por vajza e tij është krenare me të

Disa të rinj turpërohet nga puna e prindërve të tyre.‎

Kjo vajzë bëri selfie me babanë e saj në punën e tij, derisa ai e mbante uniformën.‎

Babai i saj i pastron rrugët, por vajza e tij është krenare me të, sepse ai është meritor për ‎jetën dhe edukimin e saj. Ai e edukoi që ajo të jetë e mrekullueshme, e mençur, mendje ‎hapur dhe vajzë e respektuar.‎

‎“Qoftë larg, qoftë larg, qoftë larg (nga mëshira e Allahut), çdonjëri që e pret pleqërinë ‎e prindërve të tij (saj), ose të njërit prej tyre dhe (për shkak të tyre) nuk hyn në ‎xhenet.” (Muslimi)

Algjeri

Perktheu: Miftar Ajdini

Nga e njëjta rubrike