Arkiva ditore

06/03/2019

Hebrenjtë fanatikë bastisin Kompleksin Al-Aksa

Dhjetëra hebrenj fanatikë të shoqëruar nga policia izraelite bastisën Kompleksin Al-Aksa që ndodhet në Jerusalemin e pushtuar Lindor. Sipas komunikatës me shkrim të lëshuar nga Administrata e Fondacioneve Islame në Jerusalem, bëhet e…

Turqi, rihapet xhamia historike e djegur nga PKK

Katër vjet pasi u shkatërrua nga zjarri i vendosur nga terroristët e PKK-së, të enjten do të rihapet për adhurim xhamia historike në juglindje të Turqisë, raporton Anadolu Agency (AA). Abdullah Ciftci, një zyrtar lokal, tha se ka…

Vlera e muajit Rexheb dhe natës së Regaibit

Falënderimi qoftë për Allahun e Plotfuqishëm, i Cili na ka dhënë dhe na  jep begati të panumërta. Salavatet, paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi më të dashurin e Allahut dhe të dërguarin e Tij të fundit Muhamedin a.s. mbi familjen e…