Arkiva ditore

05/03/2019

Urtësia e heshtjes

Urtësia e heshtjes: Kush beson në Allahun dhe në Ditën e Gjykimit, le të flet mirë ose le të heshtë Islami i kushton vëmendje të veçantë përzgjedhjes së fjalëve dhe ruajtjes së gjuhëve tona, sepse gjuha dhe fjalët si produkt i saj, edhe…