Bëje një vepër të mirë dhe harroje që e ke bërë…

Ketrat mbjellin qindra pemë të reja çdo vit thjesht sepse harrojnë ku i kanë vendosur sendet e tyre.

Bëje një vepër të mirë dhe harroje që e ke bërë, me siguri Furnizuesi i Plotfuqishëm do ta kompensojë shumëfishtë!

Do të mjaftonte vetëm një buzëqeshje, një përqafim, një shikim plot dashuri, një dorë e ngrohtë… Kështu do të përmbushej misioni yt bamirës. Bamirësia nuk përcillet gjithmonë vetëm me vlera materiale, por edhe me veprime që mbartin vetëm mirësi.

Përshtati: Lutfi Muaremi

 

 

Nga e njëjta rubrike