Kosovë: Shënohet Dita Botërore e Mbulesës (VIDEO)

Një grup grash dhe studentesh kanë dalë sot në qendër të Prishtinës dhe kanë shënuar Ditën dotërore të shamisë.
KlanKosova sjell një kronikë në lidhje me këtë aktivitet.

Nga e njëjta rubrike