Arkiva ditore

29/01/2019

Të ruajmë dinjitetin e birit të Ademit

Shumë herë kemi dëgjuar se Islami është fe e cila ka për qëllim ta mbroj njeriun dhe njerëzimin.  Mirëpo çka në fakt do të thotë kjo? Qëllimi është që në radhë të parë të forcohet natyra njerëzore dhe dinjiteti i tij. Gjithashtu,  qëllimi i…

Të falësh do të thotë të jetosh

Të falësh nuk është për njerëzit e dobët. Falja e atyre që kanë gabuar ndaj jush është shenjë e vetëbesimit dhe fuqisë shpirtërore. Kur falni, zemra juaj shërohet, ndërsa ju përparoni. Sytë tuaj shkëlqejnë kështu që mund të shihni rrugën…