Arkiva ditore

20/01/2019

Tregim mbi një xhind

Dijetari i njohur, Hatibi, tregon nën autoritetin e Xhabir ibn Abdullahut r.a. i cili ka thënë: “Njëherë ishim duke udhëtuar me Pejgamberin s.a.v.s. Derisa ai ishte ulur që të pushonte nën hijen e një druri, papritmas erdhi dhe iu afrua…