Projekt i mrekullueshëm në Turqi: Sille fëmijën tënd në xhami

Ditë më parë në një xhami në Turqi është zhvilluar një aktivitet i veçantë me fëmijë. Projekti titullohej „Sille fëmijën tënd në xhami“, ku përveç faljes së namazit, fëmijët kanë mësuar dhe dëgjuara gjëra të tjera të bukura rreth namazit.

(Islampress)

Nga e njëjta rubrike