Arkiva ditore

13/01/2019

Njeriu i dëvotshëm dhe dyqanxhiu

Njëherë moti jetonte një njeri i dëvotshëm që shumicën e kohës së tij e kalonte në namaz e adhurim, agjërim e falënderim, si dhe madhërim Allahut xh.sh. Gati të gjithë kohën që rrinte zgjuar e kalonte i zhytur në meditim dhe devocion. Ai…

Lidhja me Krijuesin

Vetëbesimi i vërtetë vjen nga kuptimi i jetës sonë dhe marrëdhënieve tona me Allahun e ‎Plotfuqishëm. Për besimtarin, sikur edhe çdo koncept tjetër, burimi i vetëbesimit vjen nga lidhja ‎e tij me Allahun e Plotfuqishëm, dhe nga Njëshmëria…