Arkiva ditore

12/01/2019

‘Unë jam më i mirë se ai’

Autore: Dina Basiony “Unë jam më i mirë se ai. Mua më krijove nga zjarri, kurse atë e krijove nga balta” Ndër aspektet më intriguese në lidhje me Kur’anin është se ai vazhdimisht e nxit lexuesin për të reflektuar, kuptuar dhe për të…

Bruksel, protestë në mbështetje për refugjatët

 Në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel, qindra persona kanë protestuar kundër politikës së vendit ndaj refugjatëve, raporton Anadolu Agency (AA). Protesta është organizuar nga organizatat joqeveritare dhe shoqatat me temë "Ndaloni politikat…