Së shpejti Aplikacioni Takvim për territorin e Kosovës

Së shpejti do të lansohet aplikacioni zyrtar i Takvimit për territorin e Kosovës, ku në kohë reale do të gjeni kohët e namazit, festat fetare si dhe mësime për njohurit bazike të fesë islame.

Aplikacioni Takvim do jetë i qasshëm përmes shkarkimit në telefonat e mençur android dhe iOS, tablet si dhe PC.

 

 

Nga e njëjta rubrike