Nëna palestineze shet thërrime buke për të siguruar jetesën e fëmijëve të saj

Fairuz, një grua 45-vjeçare palestineze dhe mbështetësja e e vetme e familjes së saj, siguron jetesën në Rripin e Gazës të bllokuar nga Izraeli duke shitur thërrime të bukës për rritësit lokalë të shpendëve.

Kështu ajo mundohet që, sado pak, të mbajë gjallë familjen dhe fëmijët e saj.

 

Nga e njëjta rubrike