Arkiva ditore

27/12/2018

Vëllezër, kujt i bëjmë sexhde ne?

(Hutbeja e fundit për vitin 2018) Falënderimi i qoftë Allahut të Madhërishëm, kurse bekimi dhe paqja qoftë mbi Pejgamberin Muhamed, mbi familjen e tij dhe mbi shokët e tij. Paqja dhe bekimi i Allahut qoftë edhe mbi dëshmorët, mbi të…