Arkiva ditore

23/12/2018

Tulla e Kadiut

Njehere nje burre erdhi tek Ijas bin Mu'avije, i cili ishte tabi'in dhe kadi (gjykates) ne Basra te Irakut, si dhe ishte i njohur per urtesine e mencurine e tij dhe ne mes tyre u zhvillua kjo bisede: Burri: C'thote Islami per venen…