Arkiva ditore

21/12/2018

A lexohet pas imamit në namaz?

Muktediu (personi që falë namaz në xhemat pas imamit) nuk e ndjek imamin duke lexuar në kijam, pavarësisht, a është fjala për namazet në të cilat imami lexon me zë apo kur lexon në vetvete. Dëshmi për këtë janë fjalët e Allahut: “Kur…

TIKA ka realizuar mbi 900 projekte në Maqedoni

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), e cila vepron në Maqedoni që nga viti 2005, ka realizuar më shumë se 900 projekte deri më tani në këtë vend në fusha të ndryshme, siç janë arsimi, shëndetësia, infrastruktura dhe mbrojtja…