Arkiva ditore

17/12/2018

Urim: Jetoftë përherë Universiteti i Tetovës

Kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim personal, të Bashkësisë Islame të Maqedonisë dhe të gjithë besimtarëve muslimanë, t’ua uroj njëzetekatër vjetorin e themelimit të Universitetit Shtetëror të Tetovës. Tërë stafit akademik të…

Shqipëri, vazhdon protesta e studentëve

Studentët e universiteteve publike të Shqipërisë vijojnë të protestojnë duke insistuar në plotësimin e kërkesave të tyre dhe duke refuzuar dialogun me institucionet, raporton Anadolu Agency (AA). Që në orët e para të mëngjesit studentët…