Arkiva ditore

15/12/2018

Mundësia për të qenë mëkëmbës i Zotit në tokë!

Kur’ani na nxit ta trashëgojmë Tokën, duke dhënë më të mirën tonë për të ndërtuar vlera e dobi për jetën mbi të! Në këtë kontekst, të gjithë jemi të përfshirë në këtë Thirrje të shenjtë, në veçanti prijësit fetarë dhe pushtetarët e…

Në Egjipt gjendet një varr 4.400 vjet i vjetër

Në qytetin perëndimor egjiptian Giza është gjetur një varr nga periudha e faraonëve, 4.400 vjet i vjetër, transmeton Anadolu Agency (AA). Ministri egjiptian për Monumentet Historike Halid al-Anani, në konferencën për gazetarë në Giza,…