Arkiva ditore

12/12/2018

Besëtytnia, pasojë e padijes për fenë

Qytetarët i kthehen paranormales kur shoqëria i neglizhon ata.” Shkruan: Nexhat IBRAHIMI, Prizren Kur një shoqëri ngec në edukim dhe arsimim normal, ajo krijon hapësirë për depërtim të errësirës shpirtërore dhe ideore në atë shoqëri.…

Dobitë e faljes së namazit të natës

Në këto rreshta ua sjellim disa përfitime te mrekullueshme nga namazi i natës… 1. Namazi i natës është ndjekje e traditës së Muhamedit a.s i cili gati se asnjëherë nuk e ka lënë. 2. Për shkak të namazit të natës lutjet tuaja do të…