Arkiva ditore

10/12/2018

Bisedë me lotin

Një herë qava për shkak të numrit të madh të mëkateve të mia dhe numrit të vogël të veprave të mira, andaj nga syri im doli një lot i nxehtë, duke më thënë: "Çka është me ty o njeri?" Unë ia ktheva me kundërpyetje: "Po çka të nxori ty…