Arkiva ditore

09/12/2018

Të bërit dua gjatë sexhdes

Pyetja: A lejohet, sipas Sheriatit, që të bëjmë dua (lutje) gjërsa jemi në sexhde? Është i dukshëm fakti që disa njerëz, pasiqë e kryejnë namazin e tyre, bien në sexhde dhe bëjnë dua në atë pozicion. Ju lutem që ta sqaroni mënyrën korrekte…

Heidelberg, qyteti gjerman përrallor

Heidelberg është një nga qytetet e rralla në Gjermani i kursyer nga bombardimet gjatë luftërave, ndërsa arkitektura e tij mesjetare, lumi Neckar dhe kështjella, sot tërheqin vizitorë nga mbarë bota, shkruan Anadolu Agency (AA). Bëhet fjalë…