Për herë të parë në Kosovë ka nisur programi E-Learning për fe

PNFBI E-Learning që është projekt i Departamentit për Arsim i KBI Ferizaj ka nisur sot më 1 dhjetor 2018 me gjeneratën e parë të këtij programi.

Pjesë e kësaj gjenerate janë 67 student nga vende të ndryshme shqipfolëse. Projekti do zgjas dy muaj dhjetor 2018 dhe janar 2019.

Ky projekt është ideuar dhe zhvillohet nga profesor Gentian Jetishi që është drejtues i Departamentit për arsim në KBI Ferizaj.

Ky projekt ka nisur pas përfundimit të suksesshëm të tre gjeneratave të Akademisë së Studimeve të PNFBI-së, i cili projekt do vijoj në mars të vitit 2018 me gjeneratën e katërt.

Nga e njëjta rubrike