Arkiva ditore

01/12/2018

Optimizmi dhe shpresa në Allahun e Madhërishëm

Përveç frikë-respektit ndaj Allahut të Madhërishëm, pritja e të mirave nga ana e Tij është një vepër me meritë sublime. Ebu Hurejre radijall-llahu anhu transmeton se Pejgamberi sal’lall-llahu alejhi ve sel’lem ka thënë: إن حسن الظن من حسن…

Biçikleta, mënyrë e jetesës në Holandë

Biçikleta e cila është një mënyrë e jetesës dhe pjesë e jetës së përditshme në Holandë, përdoret nga të gjithë, nga mosha 7 e deri në atë 70 vjeçare, shkruan Anadolu Agency (AA). Holanda, e cila njihet si “bota e biçikletave”, ka një…

Faleminderit stërgjyshit tonë Ademit (a.s.)

- Faleminderit stërgjyshit tonë Ademit (a.s.), nga historia e tij mësova se disa pacientë nuk kanë nevojë për ndonjë arsye për të urreyr. Iblisi e urrejti Ademin (a.s.), edhe pse Ademi (a.s.) atij nuk i bëri asgjë të keqe. - Faleminderit…