Arkiva ditore

29/11/2018

Mrekullitë mjekësore në namazin e natës

Në librin e shkruar në gjuhën angleze nga një grup shkrimtarësh, i titulluar “Diagnoza shtëpiake e praktikuar dhe e dobishme dhe fshehtësia e shërimit nga mjekësia popullore”, thuhet se ngritja nga shtrati gjatë natës, bërja e disa…

Sead ibn Vekasi dhe nëna e tij

Sead ibn Vekasi para pranimit të Islamit ishte i njohur për bamirësinë ndaj nënës së tij. Kur pranoi islamin, kjo nënës së tij nuk i pëlqeu, andaj nëpërmjet grevës së urisë në diellin e nxehtë e kushtëzonte djalin e saj të largohet nga…

Bota e biznesit hallall mblidhet në Stamboll

Samiti Botëror "Hallall 2018" dhe Organizata e 6-të për Bashkëpunim Islam (OBI) "Expo Hallall" ka filluar sot në Stamboll, raporton Anadolu Agency (AA). Dy mbledhjet kryesore në tregun global për produktet dhe shërbimet që përputhen me…