Arkiva ditore

26/11/2018

Sa kohë e bukur, për ata që turp nuk kanë!‎

Në të vërtetë, ne po jetojmë në një kohë që është ideale për ata që e kanë lënë fenë, e kanë ‎harruar Allahun, të cilët e kanë humbur turpin dhe i kanë braktisur vlerat më të bukura ‎morale.‎ Çdo gjë që dikur ishte e keqe dhe e gabuar,…

Milingona është mbret i pastërtisë

Në një studim të befasishëm shkencëtarët kanë zbuluar se milingonat e pastrojnë veten dhe rrethin në një mënyrë të çuditshme, sa që nuk mund të gjejmë asnjë koloni të milingonave që mund të goditet nga sëmundjet.. Në këtë studim të kryer…

Sa janë islame shtetet islamike?

Dhjetë vendet e para “më islamike” në botë janë: Zelanda e re, Luksemburgu, Irlanda, Finlanda, Danimarka, Kanada, Britania e Madhe, Australia dhe Holanda. Vendi me shumicë muslimane që është ranguar më lartë është Malajzia, e cila gjendet…