Presidentja me mbulesë e Singaporit, Halime Jakub

300 miliard dollarë GDP e Singaporit me 6 milion banorë. Me pasaporten më të fuqishme në botë dhe me aeroportin më të mirë. 85 mijë dollarë në vit të ardhurat për frymë.

Nga e njëjta rubrike