Arkiva ditore

24/11/2018

Sulm islamofobik ndaj një xhamie në Holandë

Në xhaminë Ulu në qytetin Ede të Holandës, e cila është e lidhur me Fondacionin Turk të Çështjeve Fetare, përreth saj janë vendosur pankarta me mbishkrime islamofobike, raporton Anadolu Agency (AA). Lëvizja e djathtë ekstreme Voorpost, e…

Dhuna familjare nga perspektiva islame

Mr. Rehan Neziri Dhuna familjare nuk është çështje private! Njerëzit që i shtyp dhe i dhunon, nuk janë pronë e jotja! Një element i rrezikshëm që e kërcënon familjen dhe mbarë shoqërinë është dhuna brenda familjes. Përderisa…