Arkiva ditore

19/11/2018

Filloi “Java e lindjes së Muhamedit a.s.”

Me rastin e lindjes së Pejgamberit tonë të dashur, Muhamedit a.s., anekënd vendit po organizohen manifestime të ndryshme fetare. Kësisoj, edhe në Myftininë e Shkupit ka filluar manifestimi njëjavor i titulluar “Java e lindjes së Muhamedit…

Turqia vijon zhvillimin e ilaçit kundër kancerit

Ministri i Industrisë dhe Teknologjisë së Turqisë, Mustafa Varank ka ekzaminuar nga afër punimet për ilaçe vendore të nisura nga Këshilli i Kërkimeve Shkencore dhe Teknologjike të Turqisë (TÜBİTAK) për përdorimin në trajtimin e kancerit në…