Arkiva ditore

18/11/2018

Shpërblim dhe nderë i madh u takon muezinëve

I Dërguari i Allahut s.a.v.s ka thënë: “Muezinët në Ditën e Gjykimit do t’i kenë qafat më të gjata.” (Muslimi). Hadithi flet për rëndësinë dhe shpërblimin e madh që do ta kenë muezinët dhe ata që e thirrin ezanin. Muezinët në Ditën e…

Ministri izraelit bastis Mesxhid-i Aksanë

Ministri izraelit i Bujqësisë, Uri Ariel, ka kryer bastisje ndaj Mesxhid-i Aksasë, që ndodhet në rajonin e qytetit të vjetër të Kudsit Lindor të pushtuar, transmeton Anadolu Agency (AA). Në një deklaratë me shkrim nga Administrata e…

Shkencëtarët: ‘Selfie’ shkakton narcizëm

Hulumtimet shkencore të Universitetit Swansea tregojnë se 'selfie' shkakton narcizëm, transmeton Anadolu Agency (AA). Rezultatet e një studimi të gjerë të universitetit prestigjoz britanik tregojnë se publikimi i shpeshtë i 'selfie'-ve…