Familja pesë anëtarësh e fesë krishtere e pranon Islamin

Në një xhami të Bosnjës, një familje prej pesë anëtarëve e ka shqiptuar shehadetin njëzëri përpara imamit dhe xhematit të pranishëm.

(Islampress)

Nga e njëjta rubrike