Arkiva ditore

09/11/2018

Të tillët gjithmonë janë fituesit në fund

Lutja ime është më e fortë se çdo problem dhe sprovë! Durimi im është më i fortë se çdo problem dhe sprovë! Namazi dhe dhikri im janë më të fortë se çdo problem dhe sprovë! Nuk mund sprova të jetë më e fortë se imani dhe ibadeti…

Ja si e mendon dr. Ali Tantavi të ardhmen

Dijetari i madh Dr. Ali Tantavi ka thënë:‎ ‎- Shkova në shkollë fillore për hir të së ardhmes, pastaj më thanë:‎ ‎- Shko në shkollë të mesme për hir të së ardhmes. Pas shkollës së mesme, më thanë: ‎ ‎- Shko në fakultet për hir së…