Muslimaneja somaleze bënë historinë, fiton zgjedhjet për Kongres

Përfaqësuesja e Minesotës Ilhan Omar ka bërë historinë në politikën amerikane, duke u bërë ish-refugjatja e parë dhe gruaja e parë nga Afrika që i bashkohet Dhomës së Përfaqësuesve. Zonja Omar thotë se përdorimi i politikës për të ndikuar pozitivisht dhe për të zgjeruar demokracinë është e rëndësishme për të.

Nga e njëjta rubrike