Arkiva ditore

08/11/2018

Pranvera izraelite në vendet arabe

Dr. Amira Abo el-Fetouh  Ministrja izraelite e Kulturës dhe Sportit, Miri Regev, nuk e kishte gabim, kur tha se vendi po e përjetonte "pranverën izraelite". Kjo ministre as nuk kishte ëndërruar se do t’i hapej dera e Emirateve të…